200t kranskalakalibreringsmaskine

For at imødekomme virksomhedens hurtige udviklingsbehov såvel som den voksende efterspørgsel efter ordreproduktion har Zhejiang Blue Arrow Weighing Technology Co., Ltd. for nylig introduceret to sæt nyt højpræcisions- og storskalakalibreringsudstyr, som kan imødekomme efterspørgslen efter kalibrering og test på op til 200 tons, og vil hjælpe virksomheden med at nå et nyt niveau inden for kalibrering og test af højpræcision, høj stivhed og højt bærende aspekter.
Den 18. december er to nye udstyr blevet placeret i det nye kalibreringsværksted, er i øjeblikket i udstyrsinstallation og idriftsættelse, vil snart blive taget i brug.Dette initiativ vil øge belastningskapaciteten for kalibreringstestning markant, forbedre testniveauet og skabe mere effektive testbehov for kunderne.
Blue Arrow Weighing har fokuseret på sin egen udvikling, fast på vejen for kontinuerlig innovation, vi ser frem til det nye udstyr taget i brug, ser frem til virksomheden inden for kalibrering og test af større handling.Lad kerneværdierne i Blue Arrow Weighing "gøre en fin og fremragende elektronisk kranvægt, give nøjagtige målinger for verden" føre os fremad!

vægtkalibreringsmaskine kranvægt maskine

kranvægt kalibreringsmaskine


Indlægstid: 19. december 2023