En delegation fra Zhejiang Machinery Equipment Import and Export Co., Ltd. besøgte bluearrow Company for at bytte

Den 8. december besøgte Sheng Zhenhao, general manager for Zhejiang Machinery Equipment Import and Export Co., Ltd., Chen Tianqi, vicegeneral manager, og An Dong, salgschef,vores firmatil besøg og udveksling.Xu Jie, General Manager forBlue Arrow Weighing Company, Zhang Tianhong, salgschef, og eksportsalgspersonale er ansvarlige for at modtage besøget og deltage i diskussionen.

På mødet bød Xu Jie en varm velkomst til Sheng Zhenhao og hans parti på vegne af Blue Arrow Company og introducerede i detaljer den historiske udvikling, industrielle layout og fremtidige udviklingsretning for Blue Arrow Company.

For at firmaet med mekanisk udstyr skulle have en grundig forståelse af Blue Arrows produkter, blev de inviteret til at besøge virksomhedens sensorplaster ultra-rent rum, høj- og lavtemperatur kompensationsrum, hærdemontageværksted, kalibreringstestlaboratorium mv. at de kunne have en dybere forståelse af produktionsprocessen, testprocessen, produktionsudstyret og produktanvendelser af Blue Arrow kranskalaprodukter.

Efter besøget anerkendte og bekræftede Sheng Zhenhao fuldt ud Lanjian Company's produktionskapacitet, kvalitetsstyring og professionalisme inden for kranvægte og sensorer.Han håbede, at de to parter gennem styrkelse af kommunikation og udvekslinger kan fortsætte med at forbedre interaktionen i fremtiden, udvide samarbejdsområder og uddybe samarbejdet om at udvide oversøiske markeder.


Indlægstid: 13. december 2022